Jeg har været stille fordi ..

Nå, hvor skal jeg så lige starte dette indlæg. Øhm .. Ser I.
Generelt set har jeg været stille herinde på det sidste, fordi jeg har haft svært ved, helt enkelt – at finde på noget relevant og godt at skrive om. Sådan meget enkelt, men egentlig så er der jo mange flere underliggende grunde til det.

15492488_10154887764228750_4457987262840471934_n

Det langsomt begyndt at gå op for mig, at der nok sidder en masse mennesker derude, som har en mening om mig. Udfra hvad jeg skriver på mine sociale medier, og det føles egentlig ret angstprovokerende. Man kan lynhurtigt blive dømt, misforstået og måske ikke “set” som det menneske man egentlig føler man er. Giver det mening? Nogle føler måske de kender en, uden de egentlig gør det.

Og for mig som altid har været ret genert, introvert og tilbagelænet (har altid prøvet så godt som muligt, at gemme mig væk) så har jeg faktisk tit haft svært ved, at kunne håndtere det ordenligt. Jeg har også ofte måtte takke nej når medierne har henvendt sig, fordi jeg simpelhen ikke har kunne rumme det. Og hver gang bliver jeg så nervøs over, hvordan folks reaktion nu bliver. Jeg bekymrer mig rigtig meget, om hvad folk tænker om mig og det jeg skriver. Og det er utrolig hæmmende, og en stor indre belastning og pres jeg konstant ligger på mig selv. Derfor har jeg haft behov for en tænkepause, og finde ud af, hvad jeg egentlig vil med den her blog.

Og jeg er bare kommet frem til, at JEG SKAL VÆRE TRO IMOD MIG SELV!
Tro imod mine holdninger og meninger.
Tro imod at følge mit hjerte, og turde snakke om det jeg er passioneret omkring.

Frygt kan simpelthen fængsle så mange drømme ind, det så synd og DEN MAGT skal den IKKE ha’!
Måske I kan genkende til det, med den skide angst og frygt som styre showet.

Jeg synes egentlig ikke, at jeg selv er særlig spændende. Jeg synes egentlig heller ikke, at mit vægttab er særlig spændende i sig selv. Men jeg håber og tror, at mine erfaringer, tanker og kampe under rejsen kan være til gavn og måske hjælpe andre i samme situation. Buttom line, så er det, dét det hele hele handler om!

I mit sådan “retningsskifte” fra at fokusere mindre på træning, vægttab og sund kost og mere på SELVKÆRLIGHED, selvværd og selvaccept er der også følgere der har sprunget fra. Og det egentlig nok meget naturligt, det kan jeg slet ikke bebrejde nogen for, men jeg MENER bare virkelig, at det er vigtigt at få sat fokus på. Vi ved nok om sund kost og træning, men det stikker bare dybere end som så. DET skal vi ha’ fokus på, og det bl.a. også DERFOR at jeg deler åbent og ærligt ud af min rejse. Op og nedture, en barndom som den tykke og alle de udfordringer der har været pga. det.
Vi skal TURDE at snakke om tingene.

Anyways, tak fordi I fortsat vil følge med. Nogle gange så synes jeg slet ikke, at jeg har noget inspirerende at bidrage med, men jeg PRØVER virkelig, lytter efter og gør mit bedste.

Tak for jer og GOD JUL af hele mit hjerte <3

3 Kommentarer

 • Svar Sofie

  Tak for et super flot indlæg. Tænker det er så relevant at få fokus på dette perspektiv. Tak fordi du baner vejen. Du har en vigtig stemme, og jeg er glad for at kunne følge dig.

 • Svar Denrigtigefrb

  Hej du smukke. Godt at høre fra dig igen. Var lidt bekymret over du måske blev ked af vægten var gået den forkerte vej. Det skal nok rette sig. Tingene går jo både op og ned. Du har simpelthen været så modig og vedholdende. Jeg ønsker dig det allerbedste og glæder mig til at høre nyt fra dig. Knus😘

 • Svar Mette WK

  Du har enormt meget at byde på, Fie, du må endelig ikke tro andet <3

  Jeg finder personligt rigtig stor inspiration i dine tanker og overvejelser omkring det følelsesmæssige omkring mad og træning. Og jeg har så stor respekt for, at du fortæller, at selvværd ikke sidder i vægten. Jeg tror der er alt for mange mennesker, der jagter noget, de tror vil gøre dem lykkelige – med så store konsekvenser, at det gør uden ulykkelige – uden at det de søgte egentligt ville have gjort dem lykkelige i første omgang. Men du kan fortælle dem, at de kan elske sig selv, ligegyldigt hvad <3

Efterlad din kommentar

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet