Om mig

Hjerteligt velkommen til min blog! 3

1908025_10152563481538750_5269787803393057845_n

Mit navn er Fie Friedrichsen, jeg er 23 år gammel og bor i Nordsjælland Frederikssund.

Måske kender du mig fra min Facebookside “Fies vægttab fra 140 til 70 kilo” eller min Instagram @fieniko hvor jeg de sidste 2 år, har delt åbent og ærligt ud af min vægttabsrejse for 140 til 70 kilo, eller måske ikke. Så her lige lidt facts om mig :)

På 2 år har jeg ved hjælp af sund kost, stædighed og masser af træning halveret min vægt, da den som 19 årig stod på 140 kilo. Det har været en kamp med utallige nedture, kæmpe kriser, stagneringsperioder, kampen mod depression og automatiske negative tanker oveni, som samtidig har gjort mig stærkere som aldrig før.

Det hele startede egentlig med, at da jeg havde tabt omkring de 50 kilo, blev opfordret af min daværende personlige træner mig til at oprette en blog/facebookside. Jeg gjorde det i håbet om, at der måske var et par hundrede mennesker derude, som måske ville finde min kamp inspirerende eller gavnende for deres eget vægttab. Og man må sige, at opbakningen og interessen har været overvældende. Efter den store interesse der var, også fra mediernes side blev jeg mere og mere optaget og passioneret omkring det. Tænk, at man kunne inspirere og måske ligefrem hjælpe andre med et gladere og sundere liv på den måde? Det var en kæmpe lettelse og glæde for mig. Efter flere års fortvivlelse, hvor jeg ikke følte jeg passede ind nogle steder, ikke vidste hvad jeg ville med mit liv og i kampen imod angst, depression og fedme har jeg endelig fundet noget, som jeg føler mig god til og som jeg samtidig elsker så utrolig højt. Der intet jeg hellere vil, end at hjælpe andre der måske står i samme situation som jeg selv gjorde dengang.

Derfra gik jeg i gang med at læse til Ernæringsrådgiver, som jeg snart er færdig med. Jeg har været så heldig, at få lov til at skrive en bog omkring mit vægttab i samarbejde med forlaget Peoples Press. Bogen hedder “Fede Fie – Min kamp tilbage til livet” som er en meget ærlig beretning om mig selv, min barndom med mobning pga. overvægten og hvor mit madmisbrug startede henne. Ydermere er det forhåbentlig også en inspirerende fortælling, om at DET KAN LADE SIG GØRE – på trods af flere mislykkedes forsøg med sig i bagagen. Jeg har også været så priviligeret, at kunne nå ud til at mange skønne mennesker/følgere som dagligt giver mig en masse motivation og støtte med på vejen. Det sætter jeg stor ære i, og tager bestemt ikke for givet!

På denne blog vil jeg bestræbe mig på, at samle mine bedste råd, opskrifter, tips og tricks til en sundere bedre hverdag. Endvidere motivation og inspiration til hvordan man bekæmper sine indre maddæmoner, sin selvsabotage, dårlige selvværd og manglende tro på egne evner, overspisning osv. (nogle ting jeg selv har måtte kæmpe rigtig meget med) og generelt bare gør mit bedste, og hvad jeg tror på – er gavnende og kan sætte fokus på hvad der er vigtigt, under et vægttab, efter et vægttab og i livet generelt. Jeg ønsker,  at dele så åbent, ærligt og autentisk som muligt af min know-how, mine erfaringer og viden indenfor generel sundhed.

VELKOMMEN! Lad mig endelig gerne vide hvad DU kunne tænke dig, af emner og indhold her til bloggen. Det ville være en stor hjælp, og jeg ønsker selvfølgelig at bloggen skal være til hjælp og inspiration for så mange som muligt, uden at gå på kompromis med hvad jeg selv tror på og står for.

Giving up is not an option, WE CAN DO THIS – one step at a time!

Alt det bedste, Fie Friedrichsen <3

stroooong emo 3

5 Kommentarer

 • Svar Kim

  Overvejer du egentlig nogensinde at blive kostvejleder? Det tror du kan egne dig til rigtig godt!

 • Svar Kim

  Sikken en inspiration til vægttab du er.

  Jeg ser frem til at læse mere af din blog og følge dig på Insta!

 • Svar Tony

  Du är verkligen gullig och har ett verkligen fint ansikte. En älskande man förlåter mycket och struntar i ärr här och där. Det kan till ock med bli sexigt med skavanker. Du är en snygg kvinna!

 • Svar Marie

  Tak, fordi du så modigt deler ud af dig selv og dine erfaringer. Jeg læste din bog i går, og din historie er forfærdelig hjerteskærende. Det glæder mig at se, at du har succes, for det fortjener du! Held og lykke fremover!

 • Svar Maiken Møller

  Hej Fie.
  Stort tillykke med dit kæmpe vægttab, hvor er det godt gået.
  Man kan forresten også nedre se hvor smuk du er :o)
  Jeg kunne også godt tænke mig at tabe mig lidt ved hjælp af kostomlægning og motion.
  Kan du oplyse om du har spist kosttilskud, vitaminer eller andet i forbindelse med din slankekur?
  Det er bare mere, om det er nødvendigt eller om man bare skal starte lige på og hårdt med kosten og motionen.
  Mvh Maiken

Efterlad din kommentar