Effektiv uddannelse!

Fie Friedrichsen

At gå på Paul Petersens Idrætsinstitut har været ‘life-changing’ for mig! ❤️

Aldrig har jeg udviklet mig og lært så meget som på mit år på instituttet. Det vildt at tænke på, hvor meget den rette uddannelse, omgivelser, miljø og mennesker omkring en – kan være så afgørende og skelsættende for ens fremtid. Min tro på egne evner og mit selvværd er steget markant!

Hvis du ikke ved hvad du skal næste år, hvis du interesserer dig for idræt, træning, personlig udvikling og gerne vil dygtiggøre dig og beskæftige dig med dét – så kan jeg KLART anbefale at starte på PP! 💪😁

Det har ændret mit liv utrolig meget til det bedre. Det har ikke bare været en uddannelse, det har været en kæmpe udviklings-rejse, ikke mindst menneskeligt.

Det måske store ord at sætte på en uddannelse, men det ikke desto mindre bare helt reel snak. Hele følelsesregisteret har været igennem flere gange – men det har været SÅ udviklende og lærerigt!

🏋🏻‍♀️🤸🏼‍♂️🚴🏻‍♀️🏀🏊🏼‍♀️🏃🏻‍♀️💃🏼⚽️🧗🏼‍